Katalog til Sundays Design

Sundays Design lager helnorske møbler som kan stå opp mot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Produkt videoer

Filming og redigering av produktreklamevideoer for belysning leverandør.

Q-light AS

Q-light har spesialisert seg på utvikling av LED belysning med høy fokus på kvalitet, innovativt design, funksjonelle løsninger, høy effektivitet og ikke minst miljøvennlig produkter.

AS Elektrisk

AS Elektrisk er en av Sør-Norges største og beste entreprenører. Web-siden deres har nå fått et helt nytt design og et spesialtilpasset WordPress system ble utviklet. Endringene gjør at siden enkelt lar seg oppdatere og er basert på tilpassede php-maler for ulike typer data/sider, samt WordPress «custom post types». Resultatet av friske farger, bilder og en struktur som gjør det enkelt …

Norinstrument

Norinstrument AS er et firma som jobber med reparasjon, kontroll og kalibrering av alle typer instrument, samt reparasjon av Apple produkter som iPhone og iPad.

Plakat

Plakat til 50-års feiring av stiftelse Åpne Dører i norge

EB Consulting

EB Consulting – Telecom & Power Industry Consultancy, Kristiansand. Logo og grafiskprofil utvikling samt utvikling av hjemmeside med bruk av WordPress CMS.  

Anlegg Sør

Ny hjemmeside til Anlegg Sør som er et maskinentreprenør firma i Mandal. Det nye nettstedet har et sprekt design, er enkelt å navigere og gir kunden en profesjonell presentasjon av deres tjenester. Et tilpasset «data management system» ble utviklet spesielt for kundenes behov slik at de lett kan oppdatere informasjon for ansatte, kontaktdetaljer og også for deres maskinpark. Målet var …