Viego Data


Bilde til “Viego Data”

Edney Media & Design har nylig utviklet en ny nettside for Viego Data AS. Viego Data er en norsk bedrift med over 25 års erfaring som Visma-forhandler og leverer skybaserte forretningssystemer innen økonomi, regnskap, logistikk, lønn og rapportering til små, mellomstore, og store bedrifter. Konsulentene deres er sertifisert på de fleste Visma-produkter og leverer løsninger som bidrar til å effektivisere din arbeidsprosess.

Edney Media & Design har jobbet tett sammen med Viego Data for å utvikle en nettside som passer til deres behov og ønsker.

Den nye nettsiden er utviklet med tanke på å gi enkel tilgang til informasjon om selskapets tjenester og ekspertise. Nettsiden er også designet for å være brukervennlig og responsiv på alle enheter, inkludert mobil og nettbrett.

Edney Media & Design har benyttet seg av moderne designprinsipper og teknologier for å sikre en optimal brukeropplevelse og funksjonalitet på nettsiden. De har også lagt stor vekt på søkemotoroptimalisering, slik at nettsiden vil være enklere å finne på søkemotorer som Google.

Alt i alt har Edney Media & Design utviklet en moderne og brukervennlig nettside som vil hjelpe Viego Data AS med å markedsføre sine tjenester og tiltrekke seg nye kunder.


Visit projecthttps://www.viegodata.no

Share: