Luksuriøs portrett­fotografering med fokus på kvinner over 40 år

Portrettfotografering

Luksuriøs portrettfotografering med fokus på kvinner over 40 år

Det er på tide å fremheve "skjønnheten i aldring"! Vi søker etter kvinner som ønsker å styrke selvtilliten ved å bli stylet og fotografert som de flotte rollemodellene de er - for å vise at de har all grunn til å være stolte av seg selv og at alder bare er et tall! Vi leter etter de som endelig ønsker å gjøre noe for seg selv - fordi de virkelig fortjener det!

Du er herved invitert til en helt unik portrettfotografering - med styling og ulike antrekk og stiler.

En oppmuntring til kvinner fra vår fotograf

"Du er helt unik - selv om du kanskje ikke erkjenner det fullt ut! Jeg har en lidenskap for å vise deg hvor utrolig sterk, ustoppelig og strålende du er! En kvinne med uovertruffen indre styrke og ressurser - en kraft å regne med! Alt du trenger er å tro det selv!

Livet har formet oss gjennom årene, og hver av oss har en bemerkelsesverdig historie som fortjener anerkjennelse. Gjennom din portrettfotografering ønsker jeg å gi deg muligheten til å se deg selv med nye, beundrende øyne! Sammen skal vi vise verden at alder bare er et tall, og det som virkelig stråler er selvtillit, livlighet og en magnetisk utstråling - det mest fortryllende som finnes!"

Fotograf

Møt vår talentfulle fotograf, Sarah Henderson, en ekte mester innen fotografi fra Wisconsin, USA, med mange års erfaring som profesjonell i bransjen.

Som en høyt respektert portrettfotograf er hun stolt av sin sertifiserte medlemskap hos Professional Photographers of America (PPA) og har også inntatt en fremtredende rolle som styremedlem hos Professional Photographers of Ohio (PPO).

For mer informasjon ta kontakt: