Luksuriøs portrett­fotografering med fokus på kvinner over 40 år

Portrettfotografering

Luksuriøs portrettfotografering med fokus på kvinner over 40 år

Det er på tide å vise frem "the beauty of ageing"! Vi leter etter kvinner som ønsker å booste selvtilliten ved å bli stylet og fotografert som den flotte rollemodellen de er - og vise at man har all grunn til å være stolt av seg selv og at alder bare er et tall! Vi søker de som endelig ønsker å gjøre noe for seg selv - fordi de faktisk fortjener det!

Du er herved invitert til en helt unik portrettfotografering - med styling og forskjellige antrekk og stiler.

En oppmuntring til kvinner fra vår fotograf

Du er unik - selv om du kanskje ikke klarer å se det selv! Jeg vil vise deg hvor fantastisk sterk, ustoppelig, og flott du er! En ressurssterk kvinne som er til å regne med! Du må bare tro på det selv!

Vi har levd noen år, vi har alle en historie og den fortjener oppmerksomhet. Under din portrettfotoseanse ønsker jeg at du til slutt ser deg selv med nye øyne! La oss vise verden at alder bare et nummer, og at selvtillit, glimt i øyet og utstråling er det vakreste som finnes!

Fotograf

Vår fotograf, Sarah Henderson, kommer fra Wisconsin, USA, og har vært profesjonell fotograf i 15 år. Hun er medlem av Professional Photographers of America (PPA), og styremedlem i Professional Photographers of Ohio.