Nettsider for bedrifter som bryr seg om resultater!

Nettsider for bedrifter  som bryr seg om resultater!

Hjemmesiden er kundens førsteinntrykk av din bedrift. Et elegant design som inkluderer gode bilder og grafiske elementer, sammen med rask lastetid og en intuitiv navigasjon avgjør om kunden velger din bedrift eller lete etter andre alternativer.

La oss hjelpe deg med å skape det beste førsteinntrykket på nett.

For alle, fra små bedrifter til store selskaper

Når det gjelder utvikling av nettsteder, tilbyr vi alt fra enkle sider til avanserte løsninger utviklet for kundens spesifikke behov. 

SEO – Synlighet hos søkemotorene

Søkemotoroptimalisering (SEO) er også en viktig del av hver nettside, så sørger vi for at våre sidene lastes raskt og effektivt. Vi hjelper med å produsere innhold som rangerer høyt på søkemotorer og hjelper kundene dine å finne deg.

"Responsive" design

Vi sørger for at nettstedene våre er "responsive" - optimalisert for mobil skjermer og nettbrett, samt større stasjonære skjermer.

Webhotell, migrering og plattformer

Vi hjelpe med alt av migrering fra din eksisterende tjeneste til nye leverandører om nødvendig.

Vi benytter WordPress som rammeverket til våre publiseringsløsninger. WordPress er verdens største publiseringsløsning.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å lykkes på nett? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov og mål. Vi er dedikert til å skape skreddersydde nettsideløsninger som gir deg en sterk online tilstedeværelse.

Klikk på knappen nedenfor for å utforske våre tjenester nærmere og ta det første skrittet mot en vellykket digital fremtid.

Ta kontakt - klikk her

Referanser

se flere

Ta kontakt

Besøks adresse

Østerøya 17
4625 Flekkerøy
Klikk for kart

Telefon

E-post