Nettside til Desired Focus Photography


Bilde til “Nettside til Desired Focus Photography”

I Granville, nær Columbus i Ohio, er Sarah Henderson kjent for sin fantastiske fotografering. Hun er et sertifisert medlem av Professional Photographers of America og et styremedlem i Professional Photographers of Ohio. Hennes arbeid inkluderer profesjonelle hodebilder, kvinners portretter, seniorbilder og familieportretter. Med erkjennelsen av viktigheten av en digital tilstedeværelse, ga Sarah meg i oppdrag å redesigne hennes nettsted for å vise frem hennes kunstneriske kvalitet.

Målet var å skape et nettsted som virkelig representerer Sarahs talent, spesielt innen profesjonelle hodebilder og kvinners portretter, og forbedrer online synlighet i Columbus gjennom SEO-strategier. Designet fokuserer på å vise hennes vakre fotografi og er optimalisert for søkemotorer.

Det nye nettstedet – Desired Focus Photography gjenspeiler perfekt Sarah Hendersons ferdigheter og rangerer høyere for søk som ‘profesjonelle hodebilder Columbus, Ohio’. Tilbakemeldingen har vært svært positiv, og fremhever nettstedets brukervennlighet og visuelle appell.

Dette prosjektet var mer enn en redesign; det handlet om å skape et rom som viser kunsten av fotografering. For Sarah er det en ny måte å presentere sitt arbeid til et bredere publikum. For meg, som designer, var det en givende opplevelse.


Besøk prosjekthttps://www.desiredfocus.com/

Del med: